4 Ramuan Semulajadi Vivix

Vivix merupakan salah satu daripada revolusi terbaik Shaklee. Vivix dihasilkan untuk melawan proses penuaan pada tahap sellular (pada tahap sel).

Terdapat 4 ramuan semulajadi Vivix yang mempunyai kandungan Resveratrol dan antioksidan yang tinggi untuk memberikan perlindungan kepada penggunanya.

Ramuan tersebut adalah:
  • Muscadine Grape (Anggur Muscadine)
  • Purple Carrot (Lobak Ungu)
  • Elderberry (Sumbucus Nigra)
  • Polygonum CuspidatumKeempat-empat kandungan dalam Vivix ini mempunyai kandungan Resveratrol yang tinggi. 

Resveratrol membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan paras kolesterol, merendahkan tekanan darah, mengurangkan berat badan, melawan dan menghentikan agen penyebab kanser dan banyak lagi manfaat kesihatan.

Kandungan Resveratrol yang tinggi inilah yang menyebabkan Vivix menjadi tonik yang sangat kuat untuk sistem imun tubuh serta menjadi agen anti-penuaan kepada tubuh kita.


Oleh itu, sesiapa yang sedang berikhtiar mencari alternatif kepada pelbagai masalah kesihatan, boleh mencuba Vivix. Tambah-tambah lagi Vivix hanya perlu diambil sesudu kecil setiap hari dan tidak membebankan orang yang mengamalnya untuk makan berulang-ulang kali setiap hari. 

Bulan Julai inilah juga masanya kerana anda boleh borong 6 botol Vivix dan mendapat sebotol percuma serta menikmati harga ahli iaitu daripada RM475.00 kepada RM380.00 sebotol. 

Hubungi saya segera untuk pembelian (ready stok). Pembelian 2 botol Vivix akan membolehkan anda mendapat keahlian Shaklee secara percuma serta gerenti mendapat CASH Rebate pada bulan Ogos nanti.

Selain itu, anda akan mendapat potongan hebat kepada supplemen-supplemen Shaklee yang lain dan konsultasi daripada saya setiap masa. 

Jika anda serius untuk berniaga, inilah juga masanya. Dengan menyertai kumpulan kami, anda akan sentiasa diberi panduan sokongan untuk menjalankan perniagaan Shaklee ini. 

Jom Like FB page saya: Hearty . Love . Healthy

Hubungi saya pengedar Shaklee Shah Alam, Mid Valley, KLCC, PNB Darby Park, Menara VSQ dan seluruh Malaysia untuk maklumat lanjut vitamin semulajadi, pembelian vitamin Shaklee dan pendaftaran keahlian Shaklee:


NURDIANA ABDUL KUDDUS
Call/ SMS/ Whatsapp/ Telegram/ Line/ WeChat/ Viber: 012-5538628
Email: n_diana@yahoo.com / diana.kuddus@gmail.com
Facebook Page: Hearty . Love . Healthy
Shaklee Independent Distributor ID: 111 2978

COD: Lokasi penghantaran adalah di Shah Alam, Mid Valley, Menara VSQ @ PJ City Centre, PNB Darby Park

Reference:


Previous
Next Post »
0 Komentar