Mengurangkan Rasa Sakit Tumit

Hai hai hai. Apa khabar semua 😍 Hari ni nak cerita pasal #shakleeeffects yang kak Nur alami, yang menyebabkan sampai sekarang kak Nur saaayang sangat kat Shaklee. Kak Nur dulu mengalami sakit tumit.


Kak Nur yakin, ramai orang mengalami sakit tumit. Tapi sama ada diorang bertahan menahan sakit atau pun membiarkan aje. Hmmm sama lah tu kan. Kak Nur dulu, makan macam-macam supplemen juga untuk membantu mengurangkan sakit tumit. Sampai ada yang diharamkan KKM pun. 

Last-last kak Nur fikir, baik kak Nur amalkan supplemen yang bersifat semulajadi yang lebih selamat untuk penerimaan badan untuk jangka masa yang lebih panjang. So kak Nur amalkan dua supplemen Shaklee. Jom layan video kak Nur ni untuk mengetahui supplemen apa tuuuuu 😍




Ye. Kak Nur amalkan Ostematrix dan Omega Guard Shaklee. Memang sampai sekarang dua-dua vitamin tersebut adalah best friend kak Nur. 

Ostematrix tu, walaupun kak Nur dah tak sakit tumit, tapi Ostematrix memang penting untuk keperluan kalsium badan kita. Ostematrix bukan sekadar kalsium, tapi juga mengandungi vitamin D, magnesium yang membantu penyerapan kalsium yang efektif ke dalam tulang.

Omega Guard, selain membantu membantu kesihatan sendi kak Nur, juga membantu apabila kak Nur mengalami lelah atau batuk-batuk. Memang membantu sangat mengeringkan kahak.

Boleh baca kisah-kisah Omega Guard yang best di bawah ini. Nak dapatkan set Ostematrix dan Omega Guard, hubungi 012-5538628.
Latest
Previous
Next Post »
0 Komentar