Showing posts with label Set Shaklee. Show all posts
Showing posts with label Set Shaklee. Show all posts

ESP Bersama Vitamin Shaklee

Kebaikan ESP Digabungkan dengan 
Vitamin-Vitamin Shaklee yang Lain




























Bulan March tinggal seminggu je lagi. Bermakna bulan bertuah ESP juga hampir sampai ke penghujungnya. Buat semua yang ingin merasai kebaikan ESP, jangan lepaskan peluang menikmati kebaikan ESP bersama vitamin-vitamin Shaklee yang lain. Hubungi saya untuk konsultasi mengenai supplemen-suplemen Shaklee :)

Terima kasih.
Diana
Mentor & Shaklee Independent Distributor
016-2364796

Hubungi saya pengedar Shaklee Shah Alam, Mid Valley,  Menara VSQ, Amcorp Mall, Jaya Shopping Centre, PJ SS14, Jaya33, Subang, USJ dan seluruh Malaysia. Untuk maklumat lanjut mengenai vitamin semulajadi dan pendaftaran keahlian Shaklee:

DIANA
ID Shaklee: 1112978
Call/ SMS/ Whatsapp: 016-2364796
Facebook Page: Hearty . Love . Healthy


COD: Lokasi penghantaran adalah di Shah Alam, Subang, USJ, PJ SS14, Menara VSQ, Amcorp Mall, Menara PKNS, Jaya Shopping Centre, Mid Valley

Sihat dan Cantik dengan Set Kecantikan Shaklee

Set Kecantikan Shaklee

Setiap wanita ingin kelihatan cantik sepanjang masa. Bagi sesiapa yang menginginkan kulit yang cantik dan berseri, bolehlah mencuba Set Kecantikan Shaklee yang terdiri daripada:
1. B-Complex 

2. Sustained Release Vita-C Plus 

3. Vita-E Complex

Set Kecantikan Shaklee


Meh kak yone terangkan kebaikan setiap satu supplemen 😊
B-Complex - B stand for Beauty. Fungsi vitamin B-Complex ini adalah untuk menaikkan seri muka. Selain itu, B-Complex juga memberi pemakannya berasa tenang dan ceria. 


Sustained Release Vita-C Plus - Nama pendeknya vitamin C. Sangat bagus untuk mencantik dan menganjalkan kulit kerana berfungsi untuk mengikat kolagen. 

Vita-E Complex - Vitamin E, sememangnya berfungsi untuk mencantikkan kulit di samping dapat mengurangkan inflamasi, menyembuhkan luka dan bengkak-bengkak serta baik untuk sistem saraf. 

Dengan pemakanan supplemen ini secara konsisten dan jangan lupa, minum air kosong dengan banyak (sekurang-kurangnya 2 liter sehari), InsyaAllah, anda akan dapat merasai hasilnya. 

Mari kita lihat testimoni daripada salah seorang pengguna set kecantikan Shaklee ini 😊


Wajihah Rashid

Salam semua :)

Saya nak share feedback saya lepas hampir sebulan guna Shaklee trial pack vit b complex, vit c dan vit E + omega guard. Mungkin ada yang ckp saya baru 21, so tak perlu makan suplemen tu, ini. Tapi saya sangat concern mengenai kesihatan sebab prevention is better than cure, isn't? 😊


Muka saya jenis combination dan acne prone skin terutamanya kat area dahi. Masa PMS memang stress sebab acne banyak kat area dahi. :( tumbuh bukan main subur, nak hilang memang lama pastu ada tinggal parut. Area pipi pulak kering dan bila saya apply medium coverage foundation, jadi tak rata dan lepas 2 3 jam muka jadi tak best dah.

Alhamdulillah dengan izin Allah, tak sangka nampak kesan dalam masa 2 minggu lepas amalkan Shaklee. PMS bulan ni tak keluar jerawat banyak macam sebelom2 ni, setakat 1-2 tu biasalah kan, yeay! kakak2 pun tegur bila saya lepas pakai foundation, muka nampak glowing dan flawless. :) Padahal pakai medium coverage type foundation je.hihi. Tapi akhir2 ni keluar rumah cuma pakai sunblock dan jarang dah pakai foundation kecuali ada special event je. Less is more 😊


Gambar kiri masa bulan Feb 2012 dan kanan masa Jun 2012. Mungkin tak banyak changes tapi I’m just sharing 😊 I’m very happy with my skin now and looking forward to try another Shaklee’s supplements. Thanks to Nadiah Suhaidi for the guidances and advices. 😊 







Cantikkan saudari Wajihah Rashid ni 😍 Jadi pada anda yang ingin keluar daripada masalah kulit ini, janganlah malu-malu untuk menghubungi kak yone. Kak yone sedia memberikan cadangan dan nasihat yang terbaik untuk anda.

Terima kasih.

Kak Yone
016-2364796



Hubungi saya pengedar Shaklee Shah Alam, Mid Valley,  Menara VSQ, Amcorp Mall, Jaya Shopping Centre, PJ SS14, Jaya33, Subang, USJ dan seluruh Malaysia. Untuk maklumat lanjut mengenai vitamin semulajadi dan pendaftaran keahlian Shaklee:

DIANA
ID Shaklee: 1112978
Call/ SMS/ Whatsapp: 016-2364796
Facebook Page: Hearty . Love . Healthy

COD: Lokasi penghantaran adalah di Shah Alam, Subang, USJ, PJ SS14, Menara VSQ, Amcorp Mall, Menara PKNS, Jaya Shopping Centre, Mid Valley




Reference:


http://healthierlife4uandme.blogspot.com/2012/07/set-kecantikan-shaklee-testimonial.html