About Me :)




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Terima kasih kerana sudi menjenguk ke blog saya ini. Nama saya Nurdiana Abdul Kuddus. Ibu kepada Nur Muhammad dan tentu sekali peneman hidup kepada seorang suami yang soleh, penyayang, dan segalanya dalam hidup saya.

Saya telah menjadi agen Shaklee kerana telah merasai sendiri keberkesanan supplement Shaklee dalam meningkatkan tahap kesihatan saya. Almaklumlah selain menjadi ibu dan isteri, saya juga seorang pekerja di sebuah syarikat. Oleh itu, banyak tenaga diperlukan untuk menguruskan tanggungjawab yang diamanahkan kepada saya. 

Dalam blog ini, akan saya kongsikan kebaikan-kebaikan supplement Shaklee. Di samping itu, saya juga akan menyelitkan berita-berita terkini atau pengisian rohani untuk bacaan semua.

Feel free to browse through the pages and please don't be shy to sms, Whatsapp, Telegram me or use any other medium to contact me (012-553 8628 or n_diana@yahoo.com / diana.kuddus@gmail.com). 

Thank you again. Segala salah dan silap yang terdapat di blog ini, ampun dan maaf saya pinta. Sesungguhnya yang baik itu daripada Allah, yang buruk adalah daripada kelemahan saya sendiri. 

Akhir Kalam 
"Dream to infinity, sooner or later definitely you'll achieve it, InsyaAllah".


Hearty . Love . Healthy


No comments:

Post a Comment