Sunday, 7 May 2017

Your Health Matters

Hari ni hampir setengah hari kak yone habiskan di HQ Shaklee yang baru, di Sunway Geo. Sebabnya ada Community Health Event dengan tema Your Health Matters.

Bagi kak yone, memang sangat bermanfaat event ni. Susah nak dapat event yang buat health check up untuk gula, kolesterol, BMI dan yang paling penting bone mass (kepadatan tulang). Even medical checkup kat hospital pun tak masukkan bone mass tu. Yang paling best, semua ni adalah FREE!




Selain itu, ada games dan hadiah-hadiah percuma berupa vitamin, produk-produk Shaklee dan macam-macam lagi 😀

Untuk kesihatan, Alhamdulillah semua ok. Cuma untuk mengekalkan kesihatan yang baik, dari segi berat badan, mengekalkan kesihatan sel dalaman, kepadatan tulang untuk menjauhkan Osteoporosis dan sebagainya.

Set yang dicadangkan ialah:

1. Vitalea (multivitamin)

2. Sustained Release Vita-C Plus (vitamin C)

3. Omega Guard

4. ESP

5. Vitamin B Complex

Yang satu lagi untuk mengekalkan kesihatan dalaman yang terbaik ialah, amalkan Vivix. Sebabnya dalam badan kita ada Visceral Fat. 

Visceral fat ni, apabila bacaannya tinggi, sangat berbahaya sebab akan menutupi organ-organ dalaman yang penting.

Jadi nak jaga kesihatan, rajin-rajinlah amalkan supplemen semasa sihat. InsyaAllah apabila umur meningkat, bacaan gula, kolesterol akan lebih terkawal.

Nak dapatkan vitamin-vitamin ini, segera hubungi kak yone di 012-5538628.

Kak yone mentor dan pengedar Shaklee Shah Alam, Subang, Petaling Jaya, Klang, Mid Valley dan seluruh Malaysia.


No comments:

Post a Comment