Meh renew insurans kenderaan dengan akak

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Fuhhhh berhabuk, bersawang blog kak Nur ni. Lama sungguh tak berupdate. InsyaAllah kak Nur akan cuba update sekerap mungkin.


Hari ni kak Nur terima satu panggilan telefon. Puan ni sebenarnya nak retrieve polisi kenderaannya kerana berlaku kemalangan. Tapi memandang akak Nur bukan agen yang mengeluarkan polisi kenderaannya, jadi akak Nur hanya dapat bantu bagi no telefon Etiqa Enquiry untuk tindakan puan ini.

Bagi pelanggan-pelanggan baru dan lama yang renew dan akan renew insurans kenderaan dengan kak Nur, semua maklumat, polisi, kak Nur akan simpan. Jika perlukan sebarang maklumat, boleh hubungi kak Nur pada bila-bila masa 😊 Tak perlu lagi direct dengan Customer Service Etiqa. Masa nak retrieve balik dokumen pun sekejap saja. Semuanya dengan wasap kepada akak je.

Bagi yang belum tahu, akak Nur agen kepada insurans Etiqa dan AXA. Jadi nak renew dengan mana-mana satu pun boleh. Kadang yang datang minta quotation, akak siap buat perbandingan harga dengan kedua-dua insurans. Akak Nur faham, dalam keadaan sekarang ni, harga nak renew insurans tu sangat-sangat penting. Jadi akak memang open kalau nak adjust sum insured, harga coverage cermin dan sebagainya. Kita buat sampai jadi 😊



So sesiapa yang tengah nak renew insurans kereta atau motor, malah van, lori, semua boleh dapatkan daripada akak. Wasap je akak di www.wasap.my/+60125538628 💓

Latest
Previous
Next Post »
0 Komentar