2017 Tahun Sukar? Fakta Atau Persepsi?

Ramai yang mengadu tahun 2017 akan menjadi tahun yang sukar. Tapi sesukar mana pun, hidup tetap kena diteruskan. Makanan tetap kena hidang atas meja sebab ada mulut-mulut besar dan kecil yang hendak makan. Anak-anak tetap kena pergi sekolah.

Gambar ihsan Google

Jadi apakah langkah yang boleh diambil untuk move on dan hadapi kesukaran ini? Semestinya kita cari backup plan untuk menampung kehidupan ini. Kalau sekarang dengan satu pekerjaan sekadar cukup-cukup makan, takut kak yone nak cakap. Macam manalah tahun depan. Kak yone pun takut 😥

Oleh itu, kak yone nak ajak siapa-siapa yang mencari pendapatan sampingan yang kalau dibuat betul-betul boleh convert ke pendapatan sepenuh masa. Kriteria yang dicari ialah:
- Rajin
- Bertanggungjawab
- Bersemangat untuk belajar
- Mempunyai keazaman dan cita-cita yang tinggi untuk merubah nasib keluarga.
- Seorang yang konsisten
- Seorang yang mementingkan kesihatan yang baik

Kak Yone nak ajak anda join Kak Yone sebagai pengedar produk kesihatan Shaklee. Sebenarnya kan produk Shaklee ni, bagus sangat tau. Mana ada produk kesihatan lain yang siap buat Landmark study. Boleh refer keputusannya di sini

Kemudian setiap vitamin yang dihasilkan adalah vitamin yang dah melalui pelbagai ujian klinikal sebelum diluluskan untuk dijual. Bukan tu je, vitamin ni bebas daripada bahan-bahan sintetik dan sangat semulajadi dan organik. Memang kualiti terjaga sangat.

Oleh itu, bagi siapa-siapa yang memenuhi kriteria di atas, InsyaAllah boleh meraih:
- Keuntungan jualan runcit
- Bonus bulanan berdasarkan jualan pada bulan sebelum itu.
- Jika ditingkatkan lagi usaha, boleh mendapat 3C iaitu:
• Cash - duit gaji yang dimasukkan bulan-bulan.   
• Car incentive - elaun untuk bayar apa sahaja kereta yang diingini asalkan buat yang terbaik.
• Convention - hadiri konvensyen di dalam dan di luar negara.

Di samping itu, setiap tahun pasti ada trip dalam dan luar negara pakej 5 star. Nak tukar dengan pakej umrah dan ziarah pun boleh.

Jangan takut dan bimbang. Apabila anda join kak yone ni, semestinya kak yone ajak gi kelas. Ada group online dan offline yang boleh beri tunjuk ajar. Kak yone dulu pun tak tahu apa. 

Dari takde blog, sekarang dah ada blog sendiri
www.kindhearty.blogspot.com

Memanglah apabila nak memulakan perniagaan, mengambil masa. Takde bangunan yang siap sehari. Inikan pula empayer perniagaan kan? Memang semuanya bermula daripada bawah.

Yang penting anda nak buat dan anda konsisten. InsyaAllah, nanti-nanti jangan risau dah belanja harian, InsyaAllah beres. Nak beli barang-barang keperluan pun ada lebihannya 😊

Jom... Apa lagi. Hubungi kak yone di 012-5538628 :)

Mentor Shaklee anda:
Nurdiana Aniff atau mesra dipanggil Kak Yone
012-5538628
#PengedarShakleePJ
#PengedarShakleeShahAlam
#PengedarShakleeKlang
#TsunamiShaklee
#9Gemilang
Previous
Next Post »
0 Komentar