Ceritera 2015

It's been awhile I have not written anything on the blog... rinduuuuu... Kenapa saya dah lama tak menulis? Haha malas nak memberi alasan.... Mungkin tidak cukup komitmen.... Tapi akan ku share jugakla ceritera 2015 ini..Dalam masa beberapa minggu ini... banyak juga yang terjadi di dalam hidup... Alhamdulillah... syukur dengan segala-gala yang terjadi... There's a lot to share and I will share it sooner or later :)

Life goes on as usual...walaupun tak berapa nak usual sebab sekarang ni dah lain.... heee... cer teka apa yang lainnya... Takpe-takpe tunggu masa yang sesuai untuk saya reveal satu per satu ya.

Haaa.... Shaklee saya tetap berjalan seperti biasa... Saya tetap menjual malah saya sendiri dah mendaftarkan perniagaan untuk menjual Shaklee secara online... bising sangat kan.. nak amik... heeee... Nanti saya akan kongsikan kisah saya mendaftarkan perniagaan saya ye. Boleh dibuat rujukan kepada rakan-rakan yang masih belum berdaftar...

Heee... hari ni hanya tulisan kosong...as an introduction selepas agak lama menyepi... InsyaAllah akan saya usahakan agar blog ini terupdate setiap hari... Harap-harap dapat lebih daripada satu artikel sehari..

Jom Like FB page saya: Hearty . Love . Healthy


Hubungi saya pengedar Shaklee Shah Alam, Mid Valley, KLCC, PNB Darby Park, Menara VSQ, Petaling Jaya dan seluruh Malaysia untuk maklumat lanjut vitamin semulajadi, pembelian vitamin Shaklee dan pendaftaran keahlian Shaklee:


NURDIANA ABDUL KUDDUS
Call/ SMS/ Whatsapp/ Telegram/ Line/ WeChat/ Viber: 012-5538628
Email: n_diana@yahoo.com / diana.kuddus@gmail.com
Facebook Page: Hearty . Love . Healthy


Shaklee Independent Distributor ID: 111 2978


COD: Lokasi penghantaran adalah di Shah Alam, USJ, Subang Jaya, Mid Valley, Menara VSQ @ PJ City Centre, Amcorp Mall, PNB Darby Park, KLCC


COD Hujung Minggu: Wangsa Maju, Setiawangsa, Taman Melawati, Setapak, Sri Rampai, Jelatek 
Previous
Next Post »
0 Komentar