Perut Memulas Dan Cirit Birit

Hari ni kak yone mengalami cirit birit. Lemah rasa badan. Walaupun tak teruk mana, tapi kombinasi perut memulas dan cirit birit, memang melemahkan tuan badan 😥


Selalunya kak yone steady jer bila cirit birit sebab kak yone suka membersihkan usus. Tapi bila digabungkan perut memulas dan cirit birit memang surrender.

Kesan perut memulas ni, kaki kak yone rasa lemah. Macam lenguh-lenguh gitu. Nak jalan pun rasa macam lemah dan kaki sakit-sakit.

Kak yone telan vitamin C dan vitamin B Complex lepas kurang sikit cirit birit tu. Satgi sebelum tidur, haruslah telan Vivix dan Ostematrix untuk mengurangkan kekejangan otot untuk kaki yang lenguh dan lebih segar dan bertenaga apabila bangun esok pagi 😊

Sebenarnya sakit perut memulas ni agak sinonim dengan kak yone. Kak yone dulu-dulu memang selalu sakit perut memulas. Satu lagi yang harus ada bila sakit perut ialah Garlic Complex dan Peppermint Ginger. Dua vitamin ni memang membantu sangat dalam bab sakit perut.

Kak yone dah rasa waktu program detox dulu. Memang membantu menenangkan perut.

Untuk mendapatkan vitamin-vitamin ni semua, boleh contact kak yone di 016-2364796.

Saja kak yone berkongsi cerita. Kot-kot korang pun asyik alami sakit perut memulas ni. Alang-alang kak yone amalkan, kak yone share sekali dengan korang 😊

Sekian sharing Kak yone,
Pengedar Shaklee Shah Alam, Subang, Petaling Jaya, Mid Valley dan seluruh Malaysia.

016-2364796

Previous
Next Post »
0 Komentar