ESP dan Kecantikan KulitSeperti yang kita tahu, bulan ini adalah bulan ESP. Dalam post sebelum ini, saya ada kongsikan kebaikan ESP secara general. Kali ini, mari saya kongsikan kebaikan ESP untuk kebaikan dan kecantikan kulit anda. 

Pengambilan ESP secara konsisten, InsyaAllah in the long run akan membantu membina sel-sel baru dan menghasilkan kulit yang lebih licin dan anjal. Hasilnya wajah akan kelihatan lebih berseri-seri dan awet muda.

Di samping itu, kepada yang selalu terdedah kepada pancaran matahari dan mengalami masalah kulit yang mempunyai warna yang tidak sekata, dengan pembaikan sel-sel ini, warna kulit akan menjadi sekata semula. Tambahan lagi, bekas-bekas parut jerawat di muka juga akan hilang dengan pemakanan ESP yang konsisten. 

Kandungan ESP yang mengandungi isoflavones dapat mengimbangkan keadaan hormon di dalam badan dan mengurangkan penghasilan jerawat-jerawat yang baru, Oleh itu, lama kelamaan, kulit muka akan bertambah stabil dan menjadi lebih halus dan licin. 

Kalau anda nak tahu kenalah cuba. Bulan March pun sudah hampir sampai ke penghujungnya. Dalam bulan March ni, anda adalah orang yang bertuah kalau membelinya sekarang. Apa lagi, hubungi saya untuk maklumat yang lebih lanjut berkenaan ESP ini :)

Terima kasih.

Diana
012-5538628

Hubungi saya pengedar Shaklee Shah Alam, Mid Valley,  Menara VSQ, Amcorp Mall, Jaya Shopping Centre, PJ SS14, Jaya33, Subang, USJ dan seluruh Malaysia. Untuk maklumat lanjut mengenai vitamin semulajadi dan pendaftaran keahlian Shaklee:

DIANA
ID Shaklee: 1112978
Call/ SMS/ Whatsapp: 016-2364796
Facebook Page: Hearty . Love . Healthy

COD: Lokasi penghantaran adalah di Shah Alam, Subang, USJ, PJ SS14, Menara VSQ, Amcorp Mall, Menara PKNS, Jaya Shopping Centre, Mid Valley

Previous
Next Post »
0 Komentar