Set Menyusu Shaklee

Pakej Penyusuan yang Terbaik

Di dalam pasaran kini, terdapat banyak set bersalin yang boleh dipilih oleh pengguna. Namun tak semua set bersalin yang ada, sesuai digunakan bagi ibu-ibu yang ingin menyusu bayinya secara ekslusif. Set Menyusu Shaklee mempunyai fungsi 2 dalam 1, di mana boleh digunakan sebagai set bersalin untuk penyembuhan luka-luka, memberi tenaga, menguruskan badan dan pada masa yang sama menjadi milk booster untuk membekalkan susu yang mencukupi kepada bayi.

Set Penyusuan Lengkap Shaklee


Set Penyusuan Lengkap Shaklee terdiri daripada:

1. B-Complex
Membekalkan tenaga kepada ibu yang baru melahir dan menyusukan anak supaya ibu sentiasa cergas dan bertenaga.

2. Alfalfa Complex
Menggalakkan penghasilan susu, di samping sebagai agen detoks kepada tubuh badan yang membantu dalam proses menguruskan badan. 

3. ESP
Membekalkan sumber protein dan asid amino kepada pembaikan dan pertumbuhan sel yang diperlukan oleh ibu dan bayi. Selain itu, ESP juga membantu dalam menghasilkan susu yang pekat kepada si kecil anda. 

4. Vita-Lea
Menjadi pelengkap kepada nutrisi yang diperlukan oleh ibu. Vita-Lea juga bertindak sebagai pemberi tenaga segara yang memang amat penting dalam proses berpantang dan menyusukan badan.

5. Sustained Release Vita-C
Meningkatkan sistem imun dengan membina sel darah merah yang sihat, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mencantikkan kulit, merangsang pembentukan kolagen dan banyak lagi kebaikannya.

6. OsteMatrix
Menyumbang kepada bekalan kalsium dan ion-ion yang penting untuk penghasilan susu

Walaubagaimanapun, pengambilan supplemen-supplemen Shaklee seperti di atas adalah sokongan dalam memastikan kejayaan dalam proses menyusukan bayi. Namun, determination ibu itu sendiri dan sokongan kaum keluarga dalam memastikan penyusuan ekslusif berjaya adalah sangat penting. Yang penting, ibu tersebut kena tabah dan kuat semangat kerana menjaga anak kecil dan ingin menyusukan secara ekslusif memerlukan effort dan dorongan yang tinggi dan ibu itu tidak boleh sesekali berputus asa. Pengambilan air kosong hendaklah konsisten dan harus diambil sekurang-kurangnya 3 liter sehari untuk memastikan semua supplemen tersebut berfungsi dengan jayanya.

Seperti yang saya selalu tekankan sebelum-sebelum ini, jangan bimbang jika anda tidak mempunyai bajet untuk membeli semua supplemen seperti yang dinyatakan. Jika mahukan maklumat yang lebih lanjut, jangan malu-malu untuk menghubungi saya. Saya akan berikan maklumat yang terbaik untuk membantu anda :)

Hubungi saya pengedar Shaklee Shah Alam, Mid Valley, KLCC, PNB Darby Park, Menara VSQ dan seluruh Malaysia untuk maklumat lanjut vitamin semulajadi dan pendaftaran keahlian Shaklee:

NURDIANA ABDUL KUDDUS
Call/ SMS/ Whatsapp/ Telegram: 0125538628
Email: n_diana@yahoo.com / diana.kuddus@gmail.com
Facebook Page: Hearty . Love . Healthy


COD: Lokasi penghantaran adalah di Shah Alam, Mid Valley, PNB Darby Park

Reference:


Previous
Next Post »
0 Komentar