Eyarkkk...Serangan mengantuk ditepis dengan....

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Kat area PJ ni, bunyi guruh tapi saya tak pasti hujan ke idak... Alhamdulillah.. Ya Allah kurniakan hujan yang bermanfaat untuk kami :) Haha.. Hari ni rasa sihat cergas.. 

Selalunya petang-petang dah rasa lemau.... Mengantuk dan letih. Maklumlah dah hampir sehari bekerja... Tapi hari ni, tadi memang terasa mengantuk dah nak datang menyerang... Eyarkkkk... Serangan mengantuk ditepis dengan... ESP. Ku cuba elak minum nescafe.. Cukup-cukuplah ambil 3 in 1 yang mengandungi gula banyak-banyak sangat. Nak kehidupan yang lebih sihat dan kurang gula..

Tadi pagi tadi simpan dalam peti sejuk minuman ESP dan campuran buah-buahan yang kesar-kasar hasil buat puri untuk baby sampai 3 jam tu.. Boleh baca di sini :) Dah sejuk memang sedap minum.... Manis-manis buah aje...

Lepas tu, Alhamdulillah... cerah mataku... minuman ESP buah itu, sejuk dan menyegarkan :) Hahaha.. tu je nak share.. ok bai...

Ehhhh.... Jap-jap... jangan lupa, promosi ESP masih berjalan sehingga hujung bulan ni.. Siapa nak, hubungi saya di 012-5538628.

Thank you.

Diana
Hearty . Love . Healthy
SID: 1112978
Tel: 012-5538628

Previous
Next Post »
0 Komentar