Set Pelengkap Kecantikan Kulit

Hai hai semua.... Malam ni nak sambung lagi satu supplemen yang akan menjadi set pelengkap kecantikan kulit yang dipromosikan pada bulan lepas iaitu Vitamin E dan Vitamin C. Supplemen ini, selain daripada mencantikkan kulit, juga membantu dalam menukarkan makanan di dalam badan kepada tenaga. Tak lain tak bukan ialah Vitamin B Complex. 

Gabungan Vitamin B Complex, Vitamin C dan Vitamin E, memang merupakan Set Kecantikan Kulit atau Set D yang sesuai sangat dipromosikan sekarang kerana menjelang Syawal, mestilah ramai orang nak kelihatan cantik kan? Nak tahu tentang Set Kecantikan Kulit ini dan supplemen-supplemen yang berkaitan, boleh klik di sini.

Jom saya sharekan testimoni-testimoni berkaitan Set Kecantikan Kulit ini:Pada bulan Julai 2015 yang bertuah ini, beli 4 botol Vitamin B Complex dan hanya bayar untuk 3 botol sahaja. Maknanya beli 3 botol dan percuma sebotol lagi. Memang sangat menjimatkan kalau beli sekarang :) Anda ingin tahu lebih lanjut, jangan malu-malu untuk hubungi saya di 012-5538628.

Jom Like FB page saya: Hearty . Love . Healthy


ID: 1112978
Kind Hearty Enterprise

Call/ SMS/ Whatsapp/ Telegram/ Line/ Viber: 012-5538628

COD: Lokasi penghantaran adalah di Shah Alam, USJ, Subang Jaya, Mid Valley, Menara VSQ @ PJ City Centre, Amcorp Mall, PNB Darby Park, KLCC

COD Hujung Minggu: Wangsa Maju, Setiawangsa, Taman Melawati, Setapak, Sri Rampai, Jelatek
Previous
Next Post »
0 Komentar