Vivix Shaklee

Satu Supplemen, Pelbagai Khasiat

VIVIX, satu nama yang tidak asing lagi dalam dunia supplemen. Digilai kerana khasiat yang menyeluruh kepada sistem tubuh manusia. Namun mungkin ramai yang menangguhkan niat membeli VIVIX kerana harganya? Sebelum menganggap harga VIVIX terlalu mahal, mari kita lihat apakah khasiat utama VIVIX?

VIVIX adalah satu revolusi baru dalam melawan penuaan di tahap sellular (tahap sel).

4 Mekanisme Penuaan Pada Tahap Sellular

Kerosakan DNA
Setiap hari sel tubuh kita mengalami serangan yang merosakkan DNA. Kesannya pangkalan data genetik terjejas dan menyebabkan fungsi sel terganggu.

*Ramuan VIVIX melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

- Pengawalan Genetik
Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosotan umur pada tahap sellular. 

*Di dalam ujian klinikal yang dijalankan ke atas VIVIX, VIVIX mengaktifkan satu kawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan di tahap sellular. 

- Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-Sel
Mitokondria (penjana tenaga) yang berada di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitokondria menurun, maka fungsi-fungsi sel turut menurun.

*Ramuan VIVIX menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel. 

- Penimbunan Protein AGE
Penimbunan berlebihan protein AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan mengganggu kekuatan sel.

*Ramuan VIVIX adalah 10 kali lebih kuat daripada resveratrol (kandungan unik dalam anggur "muscadine") untuk melambatkan protein AGE.

Oleh itu, VIVIX memang ternyata produk Shaklee yang paling POWER kerana ia merawat di bahagian sel. Cuba anda fikir, apabila sel anda sihat, tidakkan bermakna tubuh anda akan sihat? Setiap inci tubuh kita terdiri daripada SEL.

Hasilnya, pengambilan VIVIX bukan sahaja membawa kesan yang sangat baik sebagai agen anti-penuaan, malah memberi kesan yang terbaik kepada seluruh badan. Tidak hairanlah jika dengan pengambilan VIVIX, orang tersebut akan merasa lebih sihat, masalah jantung, tekanan darah tinggi, diabetes dan sebagainya, InsyaAllah semuanya akan berkurangan.

Kandungan VIVIX terdiri daripada 150ml dan berharga RM475.00. Terkezut kot tengok harga. Tapi VIVIX hanya perlu dimakan dengan satu sudu teh selepas makan setiap hari. Sudu teh atau camca kecil bukan sudu lauk yang besar tu. Kesannya boleh dirasai selepas sehari dimakan, InsyaAllah. 

VIVIX tidak sesuai untuk:

- Ibu mengandung. Bahaya boleh menyebabkan keguguran. Namun, jika anda sedang berusaha untuk hamil, maka boleh ambil VIVIX. Tapi pastikan selepas disahkan mengandung, sila hentikan pengambilan VIVIX.
- Ibu yang menyusukan anak. Rasa susu akan berubah dengan pengambilan ViVIX menyebabkan anak anda tidak sukakannya. Tapi kalau tidak menyusu, boleh ambil VIVIX.
- Mereka di bawah usia 18 tahun kerana sel-sel mereka masih aktif dan kuat.
- Ibu yang sedang berpantang. Lebih baik ambil Set berpantang Shaklee.Nampak sangat VIVIX sesuai untuk orang-orang yang berumur :) Hehehe... kita sebagai anak-anak mungkin boleh pertimbangkan option membeli VIVIX ini untuk ibu dan ayah. Kasihanilah mereka kerana keadaan kesihatan mereka, selera mereka mungkin menyebabkan mereka sukar nak menelan ubat-ubatan dan supplemen biji. VIVIX sangat senang diambil kerana rasanya yang sedap dan hanya sesudu kecil sahaja. 

Jasa ibu dan ayah memang tidak terbalas oleh kita. Tapi selagi kita berkudrat, duit boleh dicari. Kasih ibu dan ayah, sampai ke syurga. Jika mahu maklumat lanjut, jangan malu-malu untuk hubungi saya :)

Hubungi saya pengedar Shaklee Shah Alam, Mid Valley, KLCC, PNB Darby Park, Menara VSQ dan seluruh Malaysia untuk maklumat lanjut vitamin semulajadi dan pendaftaran keahlian Shaklee:


NURDIANA ABDUL KUDDUS
Call/ SMS/ Whatsapp/ Telegram: 0125538628
Email: n_diana@yahoo.com / diana.kuddus@gmail.com
Facebook Page: Hearty . Love . Healthy
Shaklee Independent Distributor ID: 111 2978

COD: Lokasi penghantaran adalah di Shah Alam, Mid Valley, PNB Darby Park

Previous
Next Post »
0 Komentar